Drömresor för framtiden

Pallkrage, växternas goda vän


skrivet den 02 aug av Admin, klockan:09:16

Det fina vädret börjar att dra in över landet och har äntligen fått lite sol den här veckan. Har spenderat hela veckan i min trädgård för att njuta av värmen. Lyckats fått bra ordning på altanen efter att jag har handlat nya utomhusmöbler dit. Nästa steg som jag ska ta mig an kommer att vara trädgården.

Kommer att plantera om mina grödor till en stor pallkrage istället för att försöka undvika att mördarsniglarna får tag i plantorna. Runt om den kommer jag att ha sandpapper för att de inte ska vilja klättra upp på den.

Har tröttnat så på att sniglarna konstant äter upp det man planterar och det finns inget permanent sätt för att undgå det. Hoppas att en pallkrage åtminstone kan underlätta besvären en aningen. Har försökt annars med alla hushållsknep som jag kunde finna på internet. Samt att jag har gått på mördarsnigel jakt varenda kväll under sommaren.

Kommer också att plantorna nya växter i vårt land ut med gatan för att göra så att det ser lite mer trevligt ut. Är i dagsläget en massa olika ogräs som täcker hela landet och gör att man får intrycket av att det skulle vara ett ödehus.

Som tur har jag inget emot att arbeta i trädgården och vet hur vackert det kommer att se ut när man väl är färdig. Behöver först bara att komma i väg till Plantagen för att skaffa nya växter, jord och gödsel. Så länge som värmen står i sig kommer det att gå undan!


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt